Ophangsystemen

Heb jij een mooie set dagritmekaarten gekocht bij Anna's Atelier dan heb je je vast voorgenomen om deze ergens in huis op een mooie plek duidelijk ten toon te stellen.  Maar hoe doe je dat? Lang ben ook ik op zoek geweest naar wat de mogelijkheden waren om de kaarten overzichtelijk, praktisch en mooi te presenteren. Koortjes met knijpers, magneetjes of een kaartenstandaard op tafel. Ik heb klanten zelf al vele creatieve oplossingen zien bedenken. Toch bleek het allemaal net niet helemaal toereikend. 

Ik ben dan ook heel blij dat Makerij Joost mij onlangs benaderde met dit praktische, eenvoudige, multifunctionele en mooie product. Speciaal voor Anna's Atelier zijn  er systemen speciaal op maat gemaakt voor het presenteren van de dagritmekaarten. Je schuift ze er zo in en wil je een kaartje in het midden wisselen? Dan klik je die er eenvoudig tussenuit om hem te wisselen voor een ander. 

Er zijn nu 5 verschillende systemen. Voor zowel A6 als A7 kaartjes én voor kaarten uit zowel de originele als de nieuwe collectie dagritmekaarten. 

En oja; zijn jouw kinderen de dagritmekaarten ontgroeid? Dan kun je in dit systeem ook al je andere mooiste wenskaarten presenteren! 

 

Alle specificaties vind je bij de productinformatie. 

Ophangsystemen voor A6 kaarten

Ophangsystemen voor A7 kaarten

Interesse in een ophangsysteem van een ander formaat? Er is heel veel mogelijk. Neem vooral even contact op via e-mail.