Over mij, Anna

VERLEDEN

In September 1989 ben ik geboren in het plaatsje De Bilt vlakbij Utrecht. Al vanaf dat ik een klein meisje was tekende en schilderde ik dagelijks. Met dozen vol tekeningen op de zolder als resultaat. Toen ik in 2007 mijn HAVO diploma haalde besloot ik de Vrijeschool Pabo te gaan doen. Dat er binnen het vrijeschoolonderwijs veel aandacht is voor kunstzinnige vakken maakte de opleiding voor mij tot een perfecte plek om mijn twee passies, werken met jonge kinderen en het kunstzinnig bezig zijn, te kunnen combineren. Na mijn afstuderen heb ik even voor de klas gestaan maar ontdekte toch dat de dagelijkse praktijk van het leerkracht zijn niet goed bij mij paste. Ik besloot mij verder te ontwikkelen. Ik deed een opleiding tot kunstzinnig kindercoach en tijdens deze oriëntatie bleven er twee dingen steeds weer naar de oppervlakte komen. Werken met kinderen én kunst maken. Ik wilde het allebei.  En zo geschiedde..

 

HEDEN

Van je hobby je werk maken, dat klinkt toch als een droom ? Trots en dankbaar ben ik, dat ik deze droom waar heb kunnen maken met Anna's Atelier.

In mijn heerlijke atelier creëer ik dagelijks nieuwe tekeningen en schilderingen. Kunstwerkjes die later mogen schitteren op kaartjes voor tal van persoonlijke gelegenheden. Vaak in nauwe samenwerking met de klant. Steeds weer leer ik nieuwe mensen kennen en door in gesprek te gaan en samen te schetsen ontstaat er telkens weer iets bijzonders, iets unieks, iets persoonlijks. Wil je hier meer over weten ? Neem een kijkje op de pagina Kunst en Kaartjes. 

Mijn pedagogische achtergrond en mijn liefde voor het illustreren heb ik kunnen verenigen in het ontwerpen van een grote collectie dagritmekaarten. Deze collectie groeit nog altijd en vormt in steeds meer huishoudens en in steeds meer klassen een leidraad voor de dag. 

 

 TOEKOMST

Mijn volgende droom? Anna’s Atelier laten groeien. Mensen blij maken met mijn werk. Nog vele persoonlijke ontwerpen mogen maken en plezier hebben. Heel veel plezier.