Samenwerkingen

Regelmatig wordt ik door andere makers benaderd om samen met hen iets moois in de wereld te zetten. Als ik vind dat het goed voelt en past bij Anna's Atelier ga ik met liefde voor- en met hen aan de slag. Op deze pagina vind je de producten die hier uit voortgevloeid zijn. Het resultaat van kleurrijke en inspirerende samenwerkingen. 

 

Illustraties uit Slot Sofenstein

Heb jij het kindertijdschrift Slot Sofenstein al ontdekt? Dit té. gekke blad voor dromers, doeners en denkers is een schat aan mooie verhalen, kleurrijke illustraties, spelletjes, raadseltjes en knutselen. Een prachtig blad om in te  kijken, lezen en te bewaren. 

Ik mag voor dit geweldige blad werken als illustrator en heb voor jullie alle platen laten drukken op wenskaarten. Mooi voor op de jaartafel of om te versturen. 

Iedere drie maanden na het uitkomen van de meest recente Slot Sofenstein vind je hier weer nieuwe mooie illustraties om aan je collectie toe te voegen! 

Waldorf Inspiration

Ken je het Waldorf Inspiration al? Dit platform is te vinden op waldorfinspiration.com, Facebook en Instagram wordt gerund door Eveline Clignette. Als je meer wil weten over antroposofie en de vrijeschool maar ook benieuwd bent naar hoe je dit gedachtegoed in jouw dagelijks leven kunt integreren dan is haar account the place to be. 

En voor Waldorf Inspiration mocht ik zo'n prachtige illustratie maken. Een jaarfeestencirkel met maar liefst symbolen en scenes van 30(!) verschillen feesten, gedenkdagen en rituelen uit vele verschillende religies en culturen. Speciaal ontworpen voor de jaarfeestencursus van Waldorf Inspiration, https://everydaymommyday.com/jaarfeestencursus maar ook prachtig om naar te kijken of te versturen. De plaat is er als kaart en als poster. 

De kaartenlijster van Makerij Joost

Heb jij een mooie set dagritmekaarten gekocht bij Anna's Atelier dan heb je je vast voorgenomen om deze ergens in huis op een mooie plek duidelijk ten toon te stellen.  Maar hoe doe je dat? Lang ben ook ik op zoek geweest naar wat de mogelijkheden waren om de kaarten overzichtelijk, praktisch en mooi te presenteren. Koortjes met knijpers, magneetjes of een kaartenstandaard op tafel. Ik heb klanten zelf al vele creatieve oplossingen zien bedenken. Toch bleek het allemaal net niet helemaal toereikend. 

Ik ben dan ook heel blij dat Makerij Joost mij onlangs benaderde met dit praktische, eenvoudige, multifunctionele en mooie product. Speciaal voor Anna's Atelier zijn  er systemen speciaal op maat gemaakt voor het presenteren van de dagritmekaarten. Je schuift ze er zo in en wil je een kaartje in het midden wisselen? Dan klik je die er eenvoudig tussenuit om hem te wisselen voor een ander. 

Er zijn nu 5 verschillende systemen. Voor zowel A6 als A7 kaartjes én voor kaarten uit zowel de originele als de nieuwe collectie dagritmekaarten. 

En oja; zijn jouw kinderen de dagritmekaarten ontgroeid? Dan kun je in dit systeem ook al je andere mooiste wenskaarten presenteren! 

 

Ophangsysteem voor A6 kaarten

Ophangsysteem voor A7 kaarten