Over Anna's Atelier

Hallo! Wat leuk dat je de website van Anna's Atelier hebt weten te vinden. Ik ben benieuwd wat je hier bracht. Was het de zoektocht naar een geboortekaartje, ben je leerkracht en wilde sfeervol pedagogisch materiaal, zocht je mooie wenskaarten of was het heel iets anders waardoor hier belandde...? 

Wat mij hier gebracht heeft? Mijn liefde voor creëeren, een opleiding tot leerkracht en mijn uitdagende gezondheid. Dat laatste zorgde ervoor dat ik zo'n 10 jaar geleden niet meer als leerkracht kon blijven werken. En hoewel dat toen natuurlijk een grote impact op mijn leven had, heeft mij dat uiteindelijk gebracht waar ik nu ben! Zittend achter een tekentafel in mijn atelier, met tal van penselen, potloden, potjes verf, papieren, schetsen én een kopje thee binnen bereik. Een heerlijke plek waar ik dagelijks dingen mag maken. Artikelen voor in de webshop maar ook vele persoonlijke, bijzondere opdrachten voor tal van gelegenheden. Een van de leuke dingen van mijn werk vind ik de gesprekken met klanten, de verhalen die ze vertellen. De verhalen die ik mag vertalen op papier tot een werk voor aan de muur, een geboortekaartje, een huwelijksuitnodiging of wat er dan ook gewenst is. 

 

Wil je meer weten of deze opdrachten op maat? Bekijk dan onder het kopje maatwerk illustraties alle mogelijkheden. 

En ben je op zoek naar sfeervol en vrolijk pedagogisch materiaal? Neem dan vooral een kijkje in de shop, waar je ook alle andere handgeschilderde producten vindt. Van wenskaarten tot vriendenboekjes. 

 

Ik wens je veel plezier!

 

Warme groet,

Anna Soederhuizen

Illustrator en Eigenaar bij Anna's Atelier

 

Veelgestelde Vragen

Verzenden

Jouw order wordt, indien voorradig binnen 3 werkdagen verzonden. Dit gebeurd via PostNL als brievenbuspakje of als gewone pakketpost.

Wanneer jouw bestelling op de post is gegaan ontvang je automatisch een track and trace. 

Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling of heb je per ongeluk het verkeerde product besteld? Dan mag je jouw bestelling, mits nog in nieuwstaat, binnen 14 dagen retourneren naar het volgende adres:

Anna's Atelier, van Wijkplantsoen 17, 3755ST Eemnes 

Laat, voordat je jouw pakketje retour stuurt even weten dat het eraan komt door een mailtje te sturen naar annas.atelier@outlook.com

De verzendkosten van het retourpakket is voor de koper tenzij Anna's Atelier een fout met jouw bestelling heeft gemaakt natuurlijk.

Na ontvangst van je retour zal Anna's Atelier jouw aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten. 

 

Garantie en klachten

Wij doen ons uiterste best om jouw product, op tijd, netjes verpakt en zoals aangeboden te leveren. Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Maak dan je klachten kenbaar door te mailen naar annas.atelier@outlook.com. Op deze manier kunnen we samen tot een oplossing komen.

 

Mag ik mijn bestelling ook ophalen?

Woon je in de buurt, dan is het mogelijk om je bestelling op te halen. Dit kan alleen in overleg. Mail of bel met Anna's Atelier om een afspraak te maken zodat jij je pakketje kunt ophalen. 

 

Live kennis maken

Wil je een werk in opdracht laten maken, zoals een geboortekaartje of een schilderij? In de brochure lees je dat hier een uitgebreide kennismaking aan vooraf gaat. Deze kennismaking kan telefonische, met videobellen maar ook op afspraak hier in het atelier. Mocht jouw voorkeur hier naar uitgaan, laat het weten. Dan maken we een afspraak.

Algemene voorwaarden, download ze hier

Algemene Voorwaarden AV Pdf
PDF – 49,3 KB 10 downloads

Contactgegevens 

Anna’s Atelier 

van Wijkplantsoen 17 | 3755ST Eemnes

annas.atelier@outlook.com

0651640171

KVK 74068342

BTW NL002206253B8