Persoonlijke geboortekaartjes

Een kaartje speciaal voor jou! 

Op zoek naar een geboortekaartje dat helemaal bij jullie past ? Of loop je met een specifiek idee rond en lijkt het je leuk als dit speciaal voor jullie wordt uitgewerkt op een uniek geboortekaartje ? Dan kan ik wellicht iets voor jullie betekenen. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer u contact met mij opneemt zal ik een (telefonische) afspraak met u maken. U bent ook altijd van harte welkom bij mij in De Bilt. Tijdens deze (telefonische) afspraak van ongeveer 45 min vraag ik naar uw ideeën of wensen. Voor het ontstaan van een persoonlijke afbeelding kan het ook van belang zijn om wat achtergrond informatie te bespreken over uw gezin en interesses.

 

Na dit gesprek zal ik twee proefafbeeldingen maken.

Deze afbeeldingen leg ik digitaal aan u voor. U krijgt de mogelijkheid om een keuze te maken uit één van de twee opzetjes of u kiest verschillende elementen uit de afbeeldingen die u aanspreken. Uit uw keuzes ontstaat zo de uiteindelijke afbeelding, die ik zorgvuldig uitwerk. Natuurlijk is er tijdens dit proces nog ruimschoots de gelegenheid om kleine dingen aan te passen en zullen wij hiervoor desgewenst geregeld contact hebben zodat het uiteindelijk ontwerp helemaal naar uw wens is. 

 

Hoe verder?

U kunt er voor kiezen om de afbeelding per post of digitaal te ontvangen en verder zelf te verwerken tot een (geboorte)kaartje.

Maar ik kan ook voor u aan de slag gaan. 

Ik maak dan het kaartje helemaal naar uw wensen op. Op deze pagina ziet u verschillende voorbeelden van wat er mogelijk is voor zowel de binnen- als de buitenkant

 

Prijzen

Voor meer informatie en prijzen kunt u onderstaand document downloaden. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Brochure Geboortekaartje 2023 3
PDF – 788,1 KB 150 downloads

Extra: Bijpassende sluitzegels 

Een envelop sluiten met een custom made sluitzegel, met een illustratie passend bij het (geboorte)kaartje ? 

Dat kan ! Ontwerp zegel: €15,00

Drukkosten zegel: vanaf € 6,00 per 25 stuks 

 

Extra: Een persoonlijke stempel 

Maak je persoonlijke kaart af met een (adres)stempel. In dezelfde stijl ontworpen als de kaart en helemaal op maat gemaakt!  Rond of rechthoek 

ontwerp stempel: €30,00

stempel en stempelkussen.  Nader te bepalen.

 

Extra: Bedrukte enveloppen 

De adressen al op de envelop gedrukt? Dat scheelt een veel schrijfwerk en staat mooi ! 

Of een mooie illustratie, passend bij de kaart. Ook dat kan op de envelop gedrukt. Maak je ontwerp helemaal met een bijpassende envelop.  Prijs is afhankelijk van het soort envelop en aantal.

Persoonlijke postzegel

Een mooi detail uit de illustratie gedrukt als postzegel. 

De prijs is afhankelijk van het het aantal te bestellen postzegels