Trainingen en workshops

Trainingen 

 

Met veel enthousiasme geef ik mijn kennis en ervaring door middels interactieve lezingen. Ik vind het belangrijk dat in deze lezingen mijn verhaal letterlijk geïllustreerd wordt. Dit doe ik door dat wat ik vertel af te wisselen met creatieve opdrachten. Deze opdrachten zijn eenvoudig en daardoor direct uitvoerbaar in de eigen praktijk. Op die manier gaat de deelnemer naar huis met nieuwe kennis en ervaringen om zelf verder mee aan de slag te gaan. Voor wie? 

Deze creatieve lezing is geschikt voor gastouders, ouders, leerkrachten en kindercoaches die meer te weten willen komen over creatief werken met kinderen en meer willen leren over de relatie tussen de ontwikkelingsfasen en kindertekeningen. 

 

Inhoud 

De lezing zal desgevraagd 1,5 of 2,00 uur duren en opgebouwd zijn uit verschillende onderdelen. De opbouw is gebaseerd op de ontwikkelingsfasen van het (jonge) kind. Aan iedere psychologische ontwikkelingsfase wordt ook de creatieve ontwikkelingsfase gekoppeld, gevolgd door een bijpassende creatieve opdracht.

 

Interesse ? 

Neem voor meer informatie gerust contact op via email annas.atelier@outlook.com of via het contactformulier