Schilderij op maat

Bent u op zoek naar een uniek kunstwerk voor in huis ? Als decoratie in uw (woon)kamer of als dé finishing touch voor de babykamer? Misschien heeft u wel een prachtig beeld in uw hoofd maar krijgt u het zelf niet op papier. Dan kan ik u helpen !

Naar aanleiding van uw wensen ga ik voor (en met ) u aan de slag om precies dat ene schilderij te maken dat bij u en uw interieur past.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Middels een telefonische afspraak inventariseer ik uw wensen om zo een goed beeld te krijgen van hoe het schilderij eruit mag komen te zien. Wanneer u in de buurt woont bent u ook van harte welkom bij mij thuis voor deze intake afspraak.

 

Hierna ga ik voor u aan de slag. Tijdens het proces zal ik u door middel van goede, gedetailleerde foto’s op de hoogte houden van het proces. U kunt op die manier goed zien of er eventueel nog dingen anders mogen worden. Die kunnen desgewenst nog worden aangepast.

 

Nadat het schilderij is afgerond kunt u ervoor kiezen om het te laten inlijsten. Ook dit proces kan ik, in samenwerking met een professionele lijstenmaker op mij nemen. De kosten voor deze extra service bedragen €25,-

De kosten voor de lijst zelf zijn uiteraard afhankelijk van de maat van het werk en de keuze van de lijst/passe-partout.

 

Nog belangrijk om te weten:

Verzenden van het schilderij doe ik altijd als aangetekend pakket. Zo is het verzekerd en kan het worden gevolgd. De kosten van een aangetekende verzending zijn € 8,60