Kaartje Noortje 

Is een enkele kaart die wordt gedrukt op prachtig Oud- Hollands papier met geschept rafelrandje. Dit geeft de kaart een klassieke en zachte uitstraling. Afmeting: 148x 105 mm. In overleg kan het ontwerp ook op een gevouwen kaart worden gedrukt. Hierdoor kunt u links binnen nog een tekst (gedichtje) plaatsen. 

Kaartje Vive

is een gevouwen kaart die wordt gedrukt op hoogwaardig 350 grams papier óf oud Hollands papier met geschepte rand.  afmeting: 130x130 mm 

Kaartje Mats 

is een enkele kaart die wordt gedrukt op hoogwaardig 350 papier. Donkerblauwe kleur op de achtergrond maakt dit tot een stoer en toch ook vertederend ontwerp. 

afmeting : 105x148 mm 

in overleg is het mogelijk om dit ontwerp op een gevouwen kaart te laten drukken. 

Kaartje Pim 

Is een een gevouwen kaart die wordt gedrukt op hoogwaardig 350 gram papier op de afmeting van 210x100 mm. Aan de binnenkant loopt de illustratie door van links naar rechts wat een speels en bijzonder effect geeft. 

 

Kaartje Hannah 

wordt gedrukt op stevig crème wit papier van 350 gram. 

Een prachtige kaart wanneer u gezin een derde kindje verwacht. 

afmeting. 148x105 mm 

 

In overleg is het mogelijk om dit ontwerp op een gevouwen kaart te laten drukken. Dit biedt links binnen nog ruimte voor een tekst/gedicht. 

kaartje Emile of Jasmijn 

Is een enkele kaart die wordt gedrukt op hoogwaardig 350 grams papier. De kracht van de eenvoud wordt zichtbaar in dit ontwerp. 

afmeting: 148x105 mm 

in overleg is het mogelijk om dit ontwerp op een gevouwen kaart te laten drukken, wat u ruimte bied nog een tekst (gedicht) toe te voegen.